blog

Live!

Jaaaa, vanaf nu gaat het echt gebeuren. Vanaf vandaag mag iedereen het weten. Ik heb sinds de Kerstvakantie iedere avond achter de computer gezeten. Vaak alleen, maar ik werd ook vaak vergezeld door mijn lieve man. Ik op de PC en hij op de laptop in onze “home-office”. “Waarom?” hoor ik je zeggen. Nou, om jullie kennis te laten maken met mijn grote hobby en passie. Vanaf nu ga ik al mijn lekkere recepten met jullie delen op mijn eigen vers-N-lekker foodblog. Ik hoop je vaak te mogen tegenkomen op mijn blog. Voor dagelijkse inspiratie kun je mij volgen op Instagram of Facebook.

Liefs N.

 

3 Comments

 1. Superleuk! Ben benieuwd naar je verhalen en recepten. Natuurlijk zijn we er altijd voor in om te proeven 🙂

   
 2. Wat een mooie site! Als er iets getest moet worden voor dat het op je pagina komt geef gerust een gil!?

   
 3. Stichelbout

  Kijk er naar uit jullie recepten te ontdekken! Succes!

   

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*