Meloen_met_perzik_en_parmaham

Meloen met perzik en Parmaham

Deze salade van meloen met perzik en Parmaham is een heerlijk frisse salade. Perfect voor op een zonnige dag. Geniet van de zoete fruitsmaak in combinatie met een hartige touch van mozzarella en een beetje olijfolie.

Details

Personen

4

Tijd

15 min.

Ingrediënten

  • 1 galia meloen

  • 3 perziken

  • 200 gr parmaham

  • 2 bollen mozzarella

  • 1 handje verse basilicum

  • 1 handje verse munt

  • 2 el olijfolie extra vierge

  • Zwarte peper

Bereidingswijze

  • Snijd de meloen en de perzik in dunne partjes en verdeel het fruit over een schaal.
  • Snijd de mozzarella in stukken en verdeel over het fruit.
  • Rol de plakken parmaham op en steek deze tussen het fruit.
  • Scheur de basilicum en de munt in de kleine stukjes en verdeel de kruiden over het fruit.
  • Giet de olijfolie over de salade en strooi ten slot zwarte peper over de salade heen.
 

2 Comments

  1. Vandaag voor de 2e keer bij ons op tafel. Heerlijk!
    Vraagje……op de foto zie ik volgens mij ook stukjes appel? Heb ik voor de volgende keer ook erbij geschreven. Lijkt me er ook lekker bij. Nog bedankt voor het recept.

     
  2. Heerlijke frisse salade die gegarandeerd regelmatig bij ons op tafel komt. Ik laat alleen de munt weg. Vinden wij niet zo lekker. Ook doe ik er nu rucola eronder. Lekker fris erbij. Nog bedankt voor dit recept.

     

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*