Over mij

Welkom bij vers-N-lekker!

Eindelijk is mijn droom in vervulling gegaan. Ik kan jullie kennis laten maken met mijn eigen recepten. Het begon allemaal afgelopen zomer. Ik werd wakker en dacht dit is het… Ik probeer al jaren allerlei recepten uit en geen week is qua eten hier hetzelfde. Ik ga een eigen foodblog beginnen. Ik heb mijn man op kantoor gebeld en heel impulsief had hij meteen mijn bedachte naam geclaimd op het web. Heel enthousiast begon ik aan het maken van de website maar heel gemakkelijk was dit niet. Na een tijdje youtube video’s kijken kwam ik iedere dag een stapje verder. Toen heb ik het heel even laten liggen maar ik dacht toch weer iedere week, wat zou een eigen blog toch fantastisch zijn! In de Kerstvakantie ben ik gestart met het maken van recepten en het gerecht op foto vast te leggen. Toen ging het opeens snel en zag de website, al zeg ik het zelf, best profi uit. Nu heeft mijn man een passie voor fotografie, dus 1 + 1 = 2. Stiekem is het dus een beetje van ons samen.

Er zijn geregeld vrienden of familie die vragen: ”Hey N. ik krijg eters, wat zal ik maken? Hey N. ik maak een Italiaans hoofdgerecht, heb jij nog inspiratie voor een dessert?” Dit wordt nu een stukje makkelijker, want zij kunnen nu live in “mijn kookboek” meekijken.

Als kind zijnde was ik al bezig met lekker eten en koken. Samen stond ik met mijn oma Lies in de keuken de lekkerste notencake te bakken. Als ik met mijn moeder naar de bibliotheek ging, kwam ik met een boek thuis over koken voor kinderen. De feestdagen waren en zijn nog steeds voor mij heel belangrijk. Ik ben een echt familiemens en wil het voor iedereen gezellig en aangenaam maken. Ook toen ik thuis woonde was ik al weken voor Kerst bezig om het Kerstmenu voor dat jaar te verzinnen.

Ik ga jullie wekelijks met meerdere recepten kennis laten maken. Mijn slogan is: ‘lekkere, makkelijke & verse recepten’. Je hoeft echt geen topkok te zijn om mijn recepten te kunnen maken. Het gaat erom dat je plezier hebt en lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn. Rondom de feestdagen zal ik complete toppics aanmaken met gerechten van ontbijt tot aan de borrel.

Eén ding weet ik zeker, het wordt ook bij jou een feestje op je bord!

Liefs,

N.