blog

Offline? Oh nee, toch weer online

Het is nu een week geleden dat ik online ben gegaan met mijn pagina. Toch wel spannend, “wat zullen ze er van vinden?”. Zo leuk om de eerste reacties te lezen van bekenden die jou gerechten hebben gemaakt en dan een foto naar je sturen. Want hey, ik vind de gerechten wel lekker maar dat betekent niet dat het iedereen zijn smaak is. Maar tot nu toe wordt het erg goed ontvangen!

Ik heb verschillende problemen met mijn site ondervonden. Ik ben vaak offline en heb hier al verschillende keren contact over opgenomen met mijn webhosting provider. Verder heb ik vele recepten klaar staan, maar kan ik geen foto’s meer inladen. Ook al zijn de foto’s verkleind, het wil niet lukken. Dit is erg frustrerend als beginnende pagina, ik wil natuurlijk nu zoveel mogelijk bereik proberen te creëren. Dit lukt helaas niet als de pagina niet te bezoeken is.

Verder ben ik op instagram nog erg zoekende, hoe ik het beste een “instastory” kan maken. Ik ben niet die hippe insta chick die de hele dag met mijn stories bezig is. Maar ik betrap mij er zelf wel op dat ik het zelf erg leuk vind om de stories van anderen te bekijken. Dus werk aan de winkel dit moet gaan verbeteren.

Normaal gesproken ben ik in het weekend druk bezig in de keuken met nieuwe recepten te maken voor de website. Dit weekend lijkt dat niet te lukken. Ik begon vrijdag met een Italiaans stoofpotje wat ik al op donderdag had gemaakt, maar het was zoveel dat wij er 2 dagen van konden eten. Op zaterdag hebben wij het sushirestaurant “gesponsord”. Vandaag komt de pizzarette uit de kast en gaan wij mini-pizzaatjes maken met de kinderen. Dan deze week maar wat meer tijd inplannen om nieuwe gerechten te maken en te fotograferen. Ik geniet nu nog maar even van een relax-weekend. Nou…. relax is ook weer een beetje overdreven want ik heb net de hele bovenverdieping gepoetst, dat was echt nodig. By the way, het recept van het Italiaans stoofvlees komt snel online.

Fijne zondag!

Liefs N.

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*