blog

Noa t zuuje

Het is zaterdagochtend. Niet zomaar een zaterdagochtend. Het is voor mij eigenlijk een hele speciale zaterdagochtend. Alleen nu niet zoals het hoort te zijn. Mijn hart huilt een beetje van binnen. Normaal was dit de eerste dag van een groot feest. Normaal was dit een zaterdagochtend die ik in de keuken doorbracht, aan het koken voor de dagen die zouden komen met op de achtergrond de tv aan waar gezellige muziek voorbij kwam. Roeren in pannen met soep, kip champignon en gehaktballetjes. Want je weet maar nooit wie er een van deze dagen spontaan zal blijven eten. Misschien moet je er helemaal niks van hebben, vandaag zou eigenlijk de “Vasteloavend” zijn begonnen. Mijn feest van het jaar, waar ik mee ben opgegroeid. Maar ik kijk al uit naar volgend jaar en ook al is het nu niet echt “Vasteloavend” op mijn vuur pruttelt nu toch een pan met gehaktballetjes en de herinneringen die ik heb pakt niemand mij af.

Heb jij ook zin gekregen in een pan met gehaktballetjes? Kijk dan naar mijn nieuwe recept, gehaktballetjes in paprikasaus

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*