Cherry_tomaten_salade

Cherrytomatensalade

Lekker eten kan soms zo simpel zijn. De salade heeft iets weg van de topping die normaal op je “tomatenbrushetta” ligt. Deze cherrytomatensalade is heerlijk als bijgerecht bij bijvoorbeeld de pasta, maar ook lekker bij een stukje witvis of gevulde kipfilet.

Details

Personen

4

Tijd

10 min.

Ingrediënten

  • 500 gr cherrytomaten

  • 1 klein teentje knoflook

  • 0,5 rode ui

  • Handje verse basilicumblaadjes

  • 2 el extra vierge olijfolie

  • 1 el balsamicoazijn

  • Zout & Peper

Bereidingswijze

  • Snijd de cherrytomaten door midden en doe ze in een kom.
  • Snipper de rode ui, snijd de knoflook in fijne stukjes en scheur de basilicumblaadjes voorzichtig in kleine stukjes. Voeg deze bij de tomaten.
  • Giet de olijfolie en balsamicoazijn over de tomaten en breng op smaak met zout en peper.
 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*