Truffel_gehaktballetjes

Truffelgehaktballetjes met truffelmayonaise

Ik was met een ander recept bezig waar ik truffeltapenade bij nodig had. Ik was mij aan het bedenken wat ik met het restje truffeltapenade zou gaan doen. Toen ontstond dit spontane recept. Ik had nog een beetje gehakt in de koelkast liggen wat op moest en heb deze gemengd met de truffeltapenade. Zo had ik opeens lekkere truffelgehaktballetjes voor bij de borrel. Ik heb van een beetje mayonaise er ook meteen een truffelmayo dip bijgemaakt.

Details

Aantal

12 balletjes

Tijd

15 min.

Ingrediënten

  • 150 gr gemengd gehakt

  • 1 el truffeltapenade + 1 tl voor de mayonaise

  • 1 el mayonaise

  • 2 el paneermeel

  • Beetje olie in om te bakken

Bereidingswijze

  • Doe het gehakt samen met 1 el truffeltapanade, paneermeel en een beetje zout en peper in een kom. Meng de ingrediënten goed door elkaar en draai er balletjes van.
  • Schenk een scheutje olie in de pan en bak de balletjes rondom bruin.
  • Meng de mayonaise met een 1 tl truffeltapenade.
 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*