Oreo rolletjes

Oreo rolletjes

Met Pasen gaan wij weer lekker brunchen. Elk jaar probeer ik weer iets nieuws toe te voegen aan de brunchtafel. Na een paar jaar cinnamon rolls te hebben gepresenteerd maak ik dit jaar eens rolletjes met Oreo. Heel makkelijk te maken met een rol kant en klaar croissantjesdeeg. Oreokruimels mengen met gesmolten boter en dan nog even de oven in. De Oreo rolletjes zijn het lekkerste als ze net uit de oven komen.

Details

Aantal

8 – 10 rolletjes

Tijd

20 min.

Extra's

Bakpapier + keukenmachine

Ingrediënten

  • 1 rol croissantjesdeeg extra groot

  • 6 Oreo koekjes

  • 50 gr boter

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Rol het croissantjesdeeg uit en druk de naden dicht met je vingers.
  • Doe de Oreo koekjes in een keukenmachine en maal de koekjes fijn.
  • Smelt de boter kort in de magnetron en meng met de Oreo kruimels. Verdeel het koekjesmengsel over het croissantjesdeeg. Rol het deeg vervolgens op.
  • Snijd het deeg met een scherp mes in plakjes van circa 2 cm dik.
  • Plaats de Oreo rolletjes op een bakplaat met bakpapier en bak de Oreo rolletjes in 12 minuten gaar.
 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*