Laatst werd ik door een vriendin verrast met een lekkere kipburger. Het was een combinatie die ik zelf niet snel bedacht zou hebben. Maar de combinatie van deze kipburger op een Italiaanse bol met avocado, gebakken spek en een lekkere kwak alioli is echt heerlijk. Perfect voor als je een keer geen tijd of zin hebt om in de keuken te staan.
Details
4
20 min.
Ingrediƫnten
4 Italiaanse bollen
4 kipschnitzels
4 plakken ontbijtspek
1 bol mozzarella
1 avocado
1 tomaat
4 el alioli
Beetje boter voor te bakken
Bereidingswijze
- Doe een beetje boter in de pan en bak de kipschnitzels goudbruin.
- Bak in een andere pan de ontbijtspek en laat even uitlekken op een keukenpapiertje.
- Snijd de broodjes door midden en snijd de avocado, de mozzarella en de tomaat in plakjes.
- Verdeel de avocado over de broodjes en leg de kipschnitzel erboven op. Verdeel dan de mozzarella, de tomaat en de ontbijtspek over de broodjes. Sluit af met de alioli.