Brushetta met avocadopesto en Parmaham

Een lekker hapje of als voorafje bij je diner, deze brushetta met avocadopesto en Parmaham zal vast in de smaak vallen.

Details

Aantal

8 hapjes

Tijd

15 min.

Extra's

Keukenmachine, grillpan

Ingrediënten

  • 1 ciabatta

  • 4 plakken parmaham

  • 1 avocado

  • 4 cherrytomaten

  • 1 teentje knoflook

  • 2 el groene pesto

  • 150 gr ricotta

  • Scheutje citroensap

  • Scheutje olijfolie

  • Zout & peper

Bereidingswijze

  • Snijd het brood in 8 plakken en bestrijk met wat olijfolie. Bak de broodjes ongeveer 2 minuten per kan in een grillpan totdat de broodjes goudbruin zijn geworden. Wrijf de ciabatta nu ze nog warm zijn in met een teentje knoflook.
  • Doe de avocado, pesto, ricotta, citroensap en een snufje zout en peper in een keukenmachine en mix kort door elkaar.
  • Verdeel de avocado pesto over de ciabatta broodjes en leg een half plakje Parmaham er boven op. Maak af met een half cherrytomaatje.
 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*