Een lekker hapje of als voorafje bij je diner, deze brushetta met avocadopesto en Parmaham zal vast in de smaak vallen.
Details
Aantal
8 hapjes
Tijd
15 min.
Extra's
Keukenmachine, grillpan
Ingrediƫnten
1 ciabatta
4 plakken parmaham
1 avocado
4 cherrytomaten
1 teentje knoflook
2 el groene pesto
150 gr ricotta
Scheutje citroensap
Scheutje olijfolie
Zout & peper
Bereidingswijze
- Snijd het brood in 8 plakken en bestrijk met wat olijfolie. Bak de broodjes ongeveer 2 minuten per kan in een grillpan totdat de broodjes goudbruin zijn geworden. Wrijf de ciabatta nu ze nog warm zijn in met een teentje knoflook.
- Doe de avocado, pesto, ricotta, citroensap en een snufje zout en peper in een keukenmachine en mix kort door elkaar.
- Verdeel de avocado pesto over de ciabatta broodjes en leg een half plakje Parmaham er boven op. Maak af met een half cherrytomaatje.