Balsamico_champignons

Balsamico champignons

Op zoek naar een vega hapje voor bij de borrel? Maak dan deze lekkere balsamico champignons.

Details

Personen

4

Tijd

10 min. + 60 min. marineren

Ingrediënten

  • 250 gr champignons

  • 3 el balsamico azijn

  • 1,5 el sojasaus

  • 1,5 el olijfolie

  • 2 teentjes knoflook uitgeperst

Bereidingswijze

  • Borstel de champignons schoon.
  • Meng de balsamico azijn met de sojasaus, olijfolie en knoflook in een kom.
  • Voeg de champignons toe aan de marinade en roer ze goed om. Strooi als laatste de peterselie erover.
  • Zet de champignons in de koelkast en laat minimaal 60 minuten intrekken. Hoe langer de champignons intrekken hoe lekkerder ze worden.
  • Bak de champignons in een koekenpan in ongeveer 5 minuten bruin.

 

2 Comments

  1. Supergemakkelijk en heel lekker!

     

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*