Op zoek naar een vega hapje voor bij de borrel? Maak dan deze lekkere balsamico champignons.
Details
Personen
4
Tijd
10 min. + 60 min. marineren
Ingrediënten
250 gr champignons
3 el balsamico azijn
1,5 el sojasaus
1,5 el olijfolie
2 teentjes knoflook uitgeperst
Bereidingswijze
- Borstel de champignons schoon.
- Meng de balsamico azijn met de sojasaus, olijfolie en knoflook in een kom.
- Voeg de champignons toe aan de marinade en roer ze goed om. Strooi als laatste de peterselie erover.
- Zet de champignons in de koelkast en laat minimaal 60 minuten intrekken. Hoe langer de champignons intrekken hoe lekkerder ze worden.
- Bak de champignons in een koekenpan in ongeveer 5 minuten bruin.
Supergemakkelijk en heel lekker!
Bedankt voor je reactie! Altijd leuk om te horen😊