[woocommerce_my_account]
Welkom
Leuk dat je een kijkje komt nemen tussen mijn recepten! Ik laat je graag meegenieten van lekkere, makkelijke en verse recepten. Mijn recepten zijn niet moeilijk en daardoor is het voor jou ook mogelijk om een er een feestje van te maken op je bord.
Liefs N.

-BIEFSTUK MET GEGRILDE TOMAATJES EN BURRATA-
Begin je ook al zin in te krijgen in deze lekkere biefstuk als je naar het plaatje kijkt? Dit noemen ze nou een feestje op je bord. Deze Italiaanse smaken samen is de perfecte combi. Maar zeg eens eerlijk, alles is toch heaven met een bol burrata er bovenop.
#versnlekker #nieuwrecept #burrata #burratalovers #italianfood #foodlover #foodie #biefstuk #gegrildetomaatjes #italiaanskoken #italiaansrecept #feestjeopjebord
2 weken ago

-MOZZARELLA ROLLETJES-
Heb jij dit weekend iets te vieren? Ik heb een recept voor een lekker borrelhapje voor je klaar staan. Ik heb sinds kort bij de Duitse supermarkt Kaufland een fantastische ontdekking gedaan. Ik ben het in Nederland nog niet tegen gekomen maar ik hoop dat het snel deze kant op komt. Je kunt daar namelijk een mozzarella rol kopen. Een soort wrap maar dan van mozzarella. Beleg deze met toppings naar keuze en je hebt een lekker (borrel) hapje dat ook eens lowcarb is. #versnlekker #nieuwrecept #borrelen #borrelrecept #mozzarella #mozzarellarol #lowcarb #borrelhapjes #vrijmibo
3 weken ago

-PINSA ROMANA-
Afgelopen zomer in Rome ontdekten wij Pinsa. Eigenlijk gek dat we er nog nooit eerder van hadden gehoord want het is een eeuwenoud Romeins recept. Als je dit ziet denk je misschien meteen aan pizza, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. Het deeg van de Pinsa wordt gemaakt van rijstbloem en water. De Pinsa heeft een super knapperige korst en is zacht van binnen. De meeste pizza’s hebben een laag tomatensaus nodig, maar dat is met Pinsa niet nodig. Met een paar simpele ingrediënten maak je de lekkerste Pinsa.
Bij thuis komst kwamen wij de Pinsa tegen bij de Sligro en komen hem nu ook al op meer plaatsen tegen. Je kunt eindeloos variëren met het bekleden van de Pinsa maar deze keer heb ik gekozen voor een pesto bodem met Parmaham.
#versnlekker #nieuwrecept #pinsa #pinsaromana #versuitdeoven #rome #romeinsrecept #rijstbloem
3 weken ago

Heey, het is even geleden. Ik dacht ik laat weer eens van mij horen. Elk jaar opnieuw val ik in januari stil met het bedenken van nieuwe recepten. Tevens zijn de omstandigheden in de winter ook wat lastiger om de beste foto’s te nemen. Voor de beste foto’s heb je daglicht nodig. Als ik een recept maak en het gaat op de foto dan gaat het daarna meteen op tafel als ons avondeten. Dat is in de winter toch wat lastiger en dan moet je echt plannen.
In november en december doe ik niks anders dan aan eten denken. De feestdagen staan dan voor de deur en ondanks dat mijn blog een hobby is voel ik toch een bepaalde druk. Je wilt meedoen met de rest van de foodbloggers en je wilt ook dat er weer nieuwe recepten op jou pagina staan. In januari krijg ik dan weer een schuldgevoel, zoals heel veel mensen in dit land en wordt er strikt en gezond gegeten. Ik ben dan heel streng voor mij zelf en om mij zelf te beschermen sta ik veel minder in de keuken om niet in de verleiding te komen. Nou laten we zeggen dat ik die eerste maanden van het jaar weer heb overleefd en ik weer zin heb om de keuken in te gaan😅 Afgelopen weekend ben ik dan ook weer gestart met de eerste receptjes en maakte ik een grote pan soep voor mijn familie👩🍳 met als doel weer een hoop vers en lekkers voor jullie te maken.
Liefs,
N.
3 weken ago

-QUICHE CAPRESE-
Als je vandaag mijn storie hebt gezien had ik deze lekkere quiche caprese al gemaakt. Ik moest alleen nog wat tijd vinden om het recept uit te typen. Dat is nu gelukt, recept staat online🥳
Afgelopen zomer was ik een weekendje in Leuven. Daar lagen bij een bakker verschillende quiches in de etalage. Allen waren gedecoreerd met ingrediënten op de quiche. Ik vond dit er erg leuk uitzien en heb er nu mijn eigen versie van gemaakt. Zodra de quiche uit de oven komt wordt deze bekleed met de caprese salade.
#versnlekker #quiche #quichecaprese #capresesalad #caprese #versuitdeoven #netevenanders #quichebakker #ovengerecht #quichevorm #quiches #quicherecipe #nieuwrecept
3 maanden ago

-TOMATENSOEP MET ORZO EN VERKRUIMELDE FETA-
Deze tomatensoep met orzo en verkruimelde feta is een echte maaltijdsoep. Al vele soorten tomatensoep heb ik gehad maar deze smaakt toch weer heel anders. De soep is heel makkelijk te maken. Je hoeft slechts 2 dingen te snijden en er hoeft niet eens gepureerd worden. Dat klinkt als een perfect gerecht voor drukke dagen, waardoor je niet naar ongezonde snelle maaltijden hoeft te grijpen.
#versnlekker #tomatensoep #soep #soeprecept #nieuwrecept #orzo #orzosoup #maaltijdsoep #cherrytomaten #tomaten #fetatopping
3 maanden ago

-PAPPARDELLE MET SPINAZIE EN KNAPPERIG BROODKRUIM-
Ben je op zoek naar een hoofdgerecht voor je Kerstdiner en wil je eens wat anders dan een aardappelgerecht? Dan is deze pappardelle met spinazie en knapperig broodkruim echt iets voor jou. Nog een pluspuntje je vegetarische gasten zullen hier ook blij mee zijn.
#versnlekker #pappardelle #kerstkoken #kerstrecept #hoofdgerecht #spinazie #knapperige #vegatarisch #parmezaansekaas
3 maanden ago

-RODE BIETENCARPACCIO-
ik was laatst in een restaurant en daar kregen wij een verrassingsmenu. Hier werd een rode bietensalade geserveerd en dacht ik eerst nog dit had voor mij nou niet perse gehoeven. Maar eerlijk is eerlijk ik was enorm verrast en vond het hartstikke lekker. Zo richting de feestdagen leek mij dit een heerlijk licht voorgerecht. Ik ben dol op de kleuren, deze springen er echt uit.
#versnlekker #kerstrecept #kerstmenu #voorgerecht #kerstvoorgerecht #vegavoorgerecht #vegakerst #rodebiet #carpaccio #rodebietencarpaccio #inspiratie #kerstkoken #makkelijkrecept
3 maanden ago

-GEHAKTBALLETJES IN CRANBERRYSAUS-
Iedereen heeft het al druk genoeg in de decembermaand en zorg dan ook nog maar eens voor een lekkere maaltijd met de Kerst. Aangezien ik zelf twee jonge meiden heb vind ik het leuk om met Kerst ook iets speciaals voor hun te maken. Gehaktballetjes zijn over het algemeen favoriet bij de kinderen. Door de gehaktballetjes net iets specialer te maken heb ik er een lekkeren cranberry saus overheen gemaakt. De cranberry saus is eigenlijk precies hetzelfde als cranberry compote echter zitten hier nog stukjes cranberry in en hebben de kinderen liever een gladde saus. Dus nog even op het laatst met de staafmixer erdoorheen en klaar ben je. Bij de gehaktballetjes serveren wij aardappelpuree of aardappelkroketjes en de kinderen kiezen voor worteltjes of boontjes als groente.
#versnlekker #kerstkoken #kerstrecept #kerstdineropschool #gehaktballetjes #cranberry #cranberrysaus #kidsxmas #kidstips #kidskoken
3 maanden ago
Zoek een recept

TOP RECEPTEN
- Tagliatelle met burrata en crunchy parmaham
1187 views - Meloen met perzik en Parmaham
1071 views - Balsamico champignons van de BBQ
955 views - Hamburger met brie en gekarameliseerde rode ui
820 views - Kip in champignonsaus
705 views